کلیات خانه هوشمند

خانه هوشمند؛ از مرحله طراحی تا اجرا

در یک ساختمان هوشمند عوامل بسیاری باید در کنار یکدیگر برآورده شود تا یک ساختمان اصطلاحاً هوشمند شود. به عنوان مثال مناسب بودن جانمایی یک کلید هوشمند که قرار است دمای اتاق را کنترل کند که اگر مناسب نباشد آن کلید بی‌فایده خواهد بود، یا نحوه سیمکشی برای کنترل اسپلیت که اگر درست انجام نشود ممکن است با خطا روبرو شود، یا نحوه سیمکشی موتورخانه که در نحوه کنترل تجهیزات آن تأثیر مستقیم دارد و در نهایت نحوه اجرای این موارد.

هوشمندسازی یک ساختمان را نیازمند طی مراحل زیر است:

  • بازدید از پروژه و مذاکره با کارفرما جهت تعیین آیتم‌های هوشمند
  • برآورد قیمت و نهایی‌سازی نوع سیستم هوشمند با کارفرما
  • طراحی نقشه سیستم هوشمند
  • نظارت مستمر به منظور اجرای صحیح نقشه هوشمند
  • تأمین تجهیزات
  • نصب و راه‌اندازی سیستم هوشمند

 برای هوشمندسازی یک ساختمان در قدم اول باید آیتم‌هایی که مدنظر کارفرما برای هوشمندسازی است نهایی شود و یک برآورد قیمت اولیه برای تصمیمگیری در اختیار کارفرما قرار گیرد. در مرحله بعد باید یک طراحی مناسب از سیستم هوشمندی که قرار است در آن اجرا شود صورت گیرد. نقشه طراحی شده باید به اتفاق تمامی افرادی که در اجرای بخشهای مختلف آن ساختمان اعم از برق و تأسیسات دخیل هستند مورد بررسی قرار گیرد تا جانمایی تجهیزات به درستی تعیین شود و نکته‌ای از قلم نیفتد. 

بعد از نهایی‌سازی طرح، نوبت به مرحله اجرا می‌رسد. خانه هوشمند پارادایس به لطف وجود یک اکیپ مجرب در حوزه‌های مختلف تاکنون توانسته است رضایت بسیاری از مشتریان را با اجرای مناسب سیستم هوشمند به خود جلب کند. این موضوع شاید در نگاه اول ساده به نظر برسد ولی تجربه نشان داده است که در صورت اجرای نادرست یک ساختمان هوشمند، تأثیر منفی زیادی نه تنها بر روی افراد بلکه بر روند پذیرش هوشمندسازی در جامعه خواهد داشت و این موضوع حرکت به سمت تکنولوژی را در کشور کند خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *